Gulasz wieprzowo-pieprzowy

Gulasz wieprzowo-pieprzowy
Gulasz wieprzowo-pieprzowy wymaga mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz masło, papryka, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Gulasz z wieprzowiny i zielonego pieprzu, Gulasz wieprzowy z małż, małży i pikantnym sosem z czerwonej papryki, oraz Szybkie i łatwe African Pork Peanut gulasz, wieprzowina Passion Pursuit Zwycięzca Devon Delaney (sponsorowane).

Instrukcje

1
Rozgrzać boczek w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać z wieprzowiną i gotować, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Z garnka wyjąć wieprzowinę i płyn i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W dużym garnku, roztopić masło na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wymieszać z mąką i papryką, ciągle mieszając, gotować aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
5
Wymieszaj wieprzowinę, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę i paprykę jalapeno do garnka. Wymieszaj bulion wołowy, pastę pomidorową, czosnek, sól i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 do 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn