Gulasz wieprzowo-jabłkowy (przepis na garnek)

Gulasz wieprzowo-jabłkowy (przepis na garnek)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z wieprzowiny i cydru (przepis na garnek). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.25 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Mieszanka szałwii, łopatka wieprzowa, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cider-Chai Crock Pot Pulled Pork, Kotlety wieprzowe solone w cydr z Klon-boczek Chutney przepis, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sosem Żurawinowo-Tymiankowym-Przepis Garnek Crock dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia51
Magazyn