Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chili (Pozole Rojo)

Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chilami (Pozole Rojo) to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.13 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku, olej roślinny, żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pozole Rojo-gulasz wieprzowo-Hominowy, Szybkowar Pozole (gulasz wieprzowo-Hominowy), oraz Szybkowar Pozole (gulasz wieprzowo-Hominowy) Skinnytaste dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz ząbki czosnku i rezerwy 2 do sosu chile. Pokrój pozostały czosnek. W 7-do 8-quart ciężki czajnik doprowadzić wodę i bulion tylko do wrzenia z plasterkami czosnku i wieprzowiny. Odtłuścić powierzchnię i dodać oregano. Delikatnie dusić wieprzowinę, odsłoniętą, do miękkości, około 1 1/2 godziny.
Podczas gdy wieprzowina gotuje się na wolnym ogniu, w rękawicach ochronnych, wyrzuć łodygi z chiles i w misce połącz chiles z wrzącą-gorącą wodą. Moczyć chiles, obracając je od czasu do czasu, 30 minut.
Cebulę pokroić na duże kawałki i w blenderze przecier z chiles i moczenia cieczy, reserved czosnek, i 2 łyżeczki soli, aż będzie gładka.
Przełożyć wieprzowinę szczypcami na deskę do krojenia i zapas mieszanki bulionu. Porąb wieprzowinę, używając 2 widelców, i odrzuć kości. Spłucz i osusz hominy. Powrót wieprzowiny do mieszaniny bulionu i dodać sos chile, hominy, i pozostałe łyżeczki soli. Dusić pozole 30 minut i, jeśli to konieczne, doprawić solą. Pozole można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.
Podczas gdy pozole jest gotowanie, tortille stos i połowę.
Połówki pokroić w poprzek na cienkie paski. W 9 - do 10-calowej patelni ciepła 1/2 cala oleju, aż gorące, ale nie palenie i smażyć paski tortilla w 3 lub 4 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 1 do 2 protokół.
Przełóż paski tortilla z łyżką szczelinową jako smażone na brązowym papierze lub ręcznikach papierowych do osuszenia.
Przenieść paski tortilla do miski. Paski Tortilla mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane, przykryte, w temperaturze pokojowej.
Służyć pozole z paskami tortilla i miski akompaniamentów.