Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chili (Pozole Rojo)
Gulasz wieprzowo-Hominowy z czerwonymi Chilami (Pozole Rojo) to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.13 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku, olej roślinny, żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pozole Rojo-gulasz wieprzowo-Hominowy, Szybkowar Pozole (gulasz wieprzowo-Hominowy), oraz Szybkowar Pozole (gulasz wieprzowo-Hominowy) Skinnytaste dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz ząbki czosnku i rezerwy 2 do sosu chile. Pokrój pozostały czosnek. W 7-do 8-quart ciężki czajnik doprowadzić wodę i bulion tylko do wrzenia z plasterkami czosnku i wieprzowiny. Odtłuścić powierzchnię i dodać oregano. Delikatnie dusić wieprzowinę, odsłoniętą, do miękkości, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Bulion
Papryka Chili
SOS
Woda
Wieprzowina
2
Podczas gdy wieprzowina gotuje się na wolnym ogniu, w rękawicach ochronnych, wyrzuć łodygi z chiles i w misce połącz chiles z wrzącą-gorącą wodą. Moczyć chiles, obracając je od czasu do czasu, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Woda
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Cebulę pokroić na duże kawałki i w blenderze przecier z chiles i moczenia cieczy, reserved czosnek, i 2 łyżeczki soli, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Czosnek
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełożyć wieprzowinę szczypcami na deskę do krojenia i zapas mieszanki bulionu. Porąb wieprzowinę, używając 2 widelców, i odrzuć kości. Spłucz i osusz hominy. Powrót wieprzowiny do mieszaniny bulionu i dodać sos chile, hominy, i pozostałe łyżeczki soli. Dusić pozole 30 minut i, jeśli to konieczne, doprawić solą. Pozole można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hominy
Bulion
Papryka Chili
SOS
Wieprzowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Szczypce
5
Podczas gdy pozole jest gotowanie, tortille stos i połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
6
Połówki pokroić w poprzek na cienkie paski. W 9 - do 10-calowej patelni ciepła 1/2 cala oleju, aż gorące, ale nie palenie i smażyć paski tortilla w 3 lub 4 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Przełóż paski tortilla z łyżką szczelinową jako smażone na brązowym papierze lub ręcznikach papierowych do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
8
Przenieść paski tortilla do miski. Paski Tortilla mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane, przykryte, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Służyć pozole z paskami tortilla i miski akompaniamentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego