Gulasz z wieprzowiny i Hominy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 621 kalorii, 65g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, majeranek, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wieprzowo-Hominowy, Gulasz wieprzowo-Hominowy, oraz Gulasz wieprzowo-Hominowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 1 łyżkę chili w proszku, sól i pieprz w misce. Mieszankę przypraw Rub na całej wieprzowiny. Podsmażyć boczek w dużym dużym garnku na średnim ogniu do chrupkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Pieprz
Boczek
Wieprzowina
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
2
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Pracując partiami, dodać wieprzowinę do kapieli w garnku i smażyć, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 10 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wieprzowinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Cukierki Peachie-o
Garnek
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Dodaj cebulę, szynka, marchew, i czosnek do garnka; przykryć i gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Cebula
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj Chilli; wymieszać 1 minutę. Wymieszać hominy, pomidory z sokami, piwo, bulion, majeranek, wieprzowina, i pozostałe 2 łyżeczki chili w proszku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, około 1 godziny. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić boczek. Chłodny gulasz lekko. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Majeranek
Pomidor
Papryka Chili
Hominy
Boczek
Bulion
Piwo
Wieprzowina
Gulasz
6
Dusić gulasz uncovered aż płyn jest lekko zmniejszona i zagęszczony, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gulasz
7
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Posypać boczkiem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Boczek
9
* Te świeże zielone chili, często nazywane pasillas, są dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej, a także w niektórych supermarketach.