Gulasz wieprzowo-Hominowy
Gulasz wieprzowo-Hominowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, oregano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz wieprzowo-Hominowy, Gulasz wieprzowo-Hominowy, oraz Gulasz wieprzowo-Hominowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę, w razie potrzeby partiami, brązowieje ze wszystkich stron, około 10 do 15 minut.
Dodaj do powolnej kuchenki i odcedzić wszystko, ale 1 łyżka. gruby.
Dodaj cebulę, chili w proszku i czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 protokół. Wymieszaj piwo i gotuj przez 1 minutę, skrobając rumiane kawałki z dna patelni drewnianą łyżką.
Dodaj mieszaninę do powolnej kuchenki
Dodaj pomidory do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie po prostu miękkie, o 6 godzin. Wymieszać z hominy i oregano i gotować 1 godzinę więcej.
Wyjąć wieprzowinę z garnka szczypcami. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić wieprzowinę. Tłuszcz odtłuszczony z wierzchu bulionu, wymieszać z rozdrobnioną wieprzowiną i podawać.