Gulasz Warzywny Wołowy Wolnowar

Gulasz Warzywny Wołowy Wolnowar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj gulasz wołowy z Wolnowaru. Ten przepis daje 8 porcji z 307 kalorii, 21g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 18 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, sos zrumieniający, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 7 godzin. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Gulasz wołowo-warzywny Wolnowar, Gulasz wołowy, warzywny i jęczmienny, oraz Obfity gulasz wołowy z pieczonych warzyw / Wolnowar s są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń, ziemniaki, gorącą wodę, marchew, zupę, cebulę, seler, sos Worcestershire, SOS zrumieniający w razie potrzeby, granulki bulionowe, czosnek, cukier, sól i pieprz w 5 - lub 6-qt. powolna kuchenka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę w małej misce, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj z gulaszem. Dodaj groszek. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz warzywny działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Merus Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 129 dolarów za butelkę.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Mieszanka: 97% Cabernet Sauvignon i 3% Malbec i Petit Verdot
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn