Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj gulasz wołowy z Wolnowaru. Ten przepis daje 8 porcji z 307 kalorii, 21g białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 18 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, sos zrumieniający, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 7 godzin. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Gulasz wołowo-warzywny Wolnowar, Gulasz wołowy, warzywny i jęczmienny, oraz Obfity gulasz wołowy z pieczonych warzyw / Wolnowar s są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść pieczeń, ziemniaki, gorącą wodę, marchew, zupę, cebulę, seler, sos Worcestershire, SOS zrumieniający w razie potrzeby, granulki bulionowe, czosnek, cukier, sól i pieprz w 5 - lub 6-qt. powolna kuchenka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Granulki Bulionowe
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę w małej misce, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj z gulaszem. Dodaj groszek. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Gulasz warzywny działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Merus Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 129 dolarów za butelkę.
Merus Cabernet Sauvignon
Mieszanka: 97% Cabernet Sauvignon i 3% Malbec i Petit Verdot