Gulasz Warzywny-Tabakh Rohoo

Gulasz Warzywny-Tabakh Rohoo
Need a bezglutenowe i całe 30 dań głównych? Gulasz warzywny-Tabakh Rohoo może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mielony kardamon, ziemniaki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ghee można śledzić to danie główne z Pudding ryżowy z pistacjami, rodzynkami i szafranem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Gulasz Z Szynki I Warzyw, Gulasz z szynką i warzywami, oraz Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej ghee w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszaj z mięsem jagnięcym. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane. Doprawić ziele angielskie, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i kardamon i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
GheeGhee
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Włożyć warstwę cebuli na jagnięcinę do garnka, ale nie mieszać. Top z warstwami ziemniaków, bakłażana, cukinii i pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Powtarzaj warstwy warzyw, aż je zużyjesz, kończąc na pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Umieść paprykę chile na środku pomidorów. Doprawić solą. Pastę pomidorową rozcieńczyć w wodzie i zalać warzywami. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 1 godzinę, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Z moździerzem i tłuczkiem zmiażdżyć czosnek, szczyptę soli i suszoną miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona MiętaSuszona Mięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Wymieszać z 2 łyżkami płynu z garnka i wrzucić łyżki na warzywa w garnku, ale nie mieszać. Dusić jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Przelej gulasz do szerokiej miski lub naczynia do serwowania, delikatnie przechylając garnek i pozwalając mu wysunąć się do naczynia do serwowania, zachowując jego warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Posypać ghee, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GheeGhee
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn