Gulasz w gorącym garnku
Gulasz w gorącym garnku może być właśnie tym bezglutenowym i bezmlecznym przepisem, którego szukałeś. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 20% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 10 porcji, każda o wartości 200 kalorii , 13 g białka i 7 g tłuszczu . Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest przygotowywany w około 45 minut . Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbka czosnku, cebuli, ziemniaków i mielonej gałki muszkatołowej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje spektakularny wynik Spoonacular wynoszący 87% . Podobne przepisy toThe Secret to the Best Ever Instant Pot Lamb Stew , LAMB AND KIDNEY HOT-POT i Crock Pot Chicken Pot Pie .
Instrukcje
W rondlu wysmarowanym sprayem do smażenia zrumień wieprzowinę na średnio-wysokim ogniu.
Dodaj szynkę, zieloną paprykę, cebulę, seler i czosnek. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj przez 8-10 minut lub do momentu, aż warzywa będą prawie miękkie, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj kolejne dziewięć składników. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości mięsa.
Dodaj szpinak i gotuj, aż będzie gorący.