Gulasz Węgierski Slow Cooker
Powolny Cooker węgierski gulasz może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 140 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jeśli masz liść laurowy, cebula, łokieć makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski Slow Cooker, Gulasz Węgierski Slow Cooker, oraz Slow Cooker Węgierski Gulasz Klopsiki.
Instrukcje
Połącz stek i cebulę w powolnej kuchence.
Wymieszać mąkę, paprykę, sól czosnkową i czarny pieprz razem w misce; polać stek i cebulę. Wymieszaj mieszaninę, aby pokryć wołowinę mieszaniną mąki.
Dodaj pomidory i liść laurowy.
Gotuj na niskim poziomie, aż stek będzie całkowicie miękki, 8 do 10 godzin.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Wymieszać śmietanę przez mieszaninę. Przełącznik powolne kuchenka Do Wysokiej i gotować do gorąca, o 15 protokół.