Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi

Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne i pescatariańskie przepisy do twojej kolekcji, gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 488 kalorii, 42g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Ten przepis z BBC Good Food ma 361 fanów. Mieszanka krewetek, pietruszka z płaskim liściem, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Gulasz z halibuta i Chorizo z grzankami czosnkowymi, Gulasz Rybny Śródziemnomorski, oraz Gulasz Rybny Śródziemnomorski są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Aby zrobić grzanki czosnkowe, skrop chleb oliwą, następnie smażyć lub grillować na złoty kolor. Podczas gdy toasty są jeszcze gorące, natrzeć je czosnkiem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozgrzać olej na szerokiej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę i gotować na łagodnym ogniu przez 5 minut, aż zmięknie. Mieszać przez czosnek i chili i gotować kilka minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj pomidor czysty i pomidory. Podgrzać i gotować przez 10-15 minut, mieszając, aż pomidory staną się pulpy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Wlać wino i gotować przez 10 minut więcej, aż większość z niego gotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj wywar rybny i skórkę pomarańczową i podgrzewaj, aż lekko się ugotujesz. Kawałki halibuta Nestle do płynu i gotować przez 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Stado RybStado Ryb
HalibutHalibut
7
Dodać małże i krewetki i gotować przez 5 minut więcej, aż ryba jest gotowane przez i małże otworzyły (wyrzucić wszelkie, które havent).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Natkę pietruszki posypać gulaszem i podawać z grzankami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn