Portugalski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1107 kalorii, 48g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, małże, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz Rybny Po Portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 4 do 6-quart nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę, czosnek, i kiełbasa; gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż kiełbasa renders się niektóre z jego tłuszczu i cebuli są miękkie. Wrzucić zioła, a następnie ziemniaki, wymieszać przez minutę, aby zalać olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
4
Dodać jarmuż, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić przez 10 minut, aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Jarmuż
5
Odkryć garnek i dodać małże; dusić, pod przykryciem, przez 15 minut, aż małże otworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj rybę i kontynuuj gotowanie przez kolejne 3 do 5 minut, aż ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Udekorować posiekaną natką pietruszki i skropić oliwą z oliwek. Gulasz wymieszać w płytkich miseczkach i podawać z rustykalnym chlebem czosnkowym do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Chochla
8
Czosnek i zioła połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać olej, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Składniki wymieszać łyżką.
11
Przeciąć szczelinę w środku bochenka chleba, wlać olej czosnkowy do kieszeni, naciskając tylną łyżką, aby uzyskać smaki do chleba. Zawiń chleb w folię aluminiową. Pieczemy chleb czosnkowy na grillu lub pieczemy w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F przez 5 minut, aż Na Zewnątrz będzie ładnie i chrupiąco. Ręka rozerwać na kawałki do serwowania.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.