Gulasz rybaka z owoców morza może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 5. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka Małży, ząbki czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Gulasz rybacki z owocami morza, Gulasz rybaka, oraz Gulasz rybaka.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę i paprykę; gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
3
Dodać wino i 6 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Nestle ryby do mieszanki pomidorów; top z małży. Przykryć i gotować 8 minut; delikatnie wstrząsnąć patelnię dwa razy, aby wymieszać małże (nie podnosić pokrywy). Wyrzucić liść laurowy i nieotwarte muszle.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.