Gulasz Po Meksykańsku

Gulasz Po Meksykańsku
Meksykański gulasz Posole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka soli, cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to New Mexican Posole, Posole Meksykańska Lazania, oraz Meksykańskie Owoce Morza Posole.

Instrukcje

1
Umieść mięso, skórki wieprzowe i golonki wieprzowe w dużym czajniku i dodaj około 5 ćwiartek wody lub tyle, aby pokryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Szklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (okSzklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (ok
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać około 1 łyżkę soli i doprowadzić do wrzenia. Gotować na średnim ogniu przez około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Usunąć nadmiar tłuszczu i odstawić na bok. Płyn rezerwowy.
4
Bardzo ostrożnie umyć posole, aż woda będzie czysta, tak aby usunąć wapno z ziaren. Włóż duży czajnik i przykryj wodą. Gotować, aż posole pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Wymieszaj mięso, Posol, skórkę i golonki lub świńskie łapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj oregano, czosnek, cebula, i chile strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Niech gotować na wolnym ogniu przez około 1/2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn