Gulasz pieprzowy z grzankami: Peperonata con Bruschetta

Gulasz pieprzowy z grzankami: Peperonata con Bruschetta
Peperonata con Bruschetta może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję zupy. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, ocet sherry, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Peperonata con Bruschetta (papryka słodka), Śniadanie Bruschettan na grzance z awokado, oraz Grillowane przegrzebki z Bruschettanem na grzance.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj paprykę i saute na dużym ogniu 4 protokół, aż rumiane na brzegach i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
3
Dodać ocet sherry, sól i pieprz, do smaku, zmniejszyć ogień do średniej, i nadal gotować przez 5 do 7 minut, aż papryka będzie miękka. Wyregulować przyprawę i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet SherryOcet Sherry
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
4
Rozgrzej grill lub brojlery. Grilluj każdą kromkę chleba z obu stron, aż będzie chrupiąca i rumiana, następnie wierzch z peperonatą i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn