Gulasz Pieczony W Garnku
Need a dairy free main course? Pot Roast gulasz może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, bulion wołowy, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na dużym ogniu, aż gorące.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Usuń wołowinę; umieść w kuchence elektrycznej 4 1/2-quart.
Dodaj wodę i bulion do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; wlać wołowinę w powolnej kuchence.
Dodać ziemniaki i kolejne 7 składników do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu od 6 do 8 godzin.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki wody w misce; dobrze wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Dodać mieszankę mąki, tymianek i szczypiorek do powolnego gotowania; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wysokim ogniu przez 20 minut.