Gulasz myśliwski

Gulasz myśliwski
Jeśli masz o 45 minut do spędzenia w kuchni, gulasz myśliwski może być znakomitym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1263 kalorii, 49g białka, oraz 95 g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz granatową fasolę, ocet winny, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Gulasz Myśliwski, Gulasz myśliwski, oraz Polski gulasz myśliwski są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Posortuj i umyj fasolę i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
3
Fasolę odcedzić i ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 8 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 1 godzinę lub aż tylko lekko twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Odcedzić i odstawić.
6
Umieść 3 szklanki wody w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj rutabaga, i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
8
Dodaj ziemniaki, grzyby, cebulę, marchewkę i seler i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub aż ostry-przetargu. Odstawić (nie odcedzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
9
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kaczki. Kaczkę opłukać zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Cała KaczkaCała Kaczka
10
Kaczkę pokroić na 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
11
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać kawałki kaczki; smażyć 5 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać kawałki kurczaka; smażyć 5 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
15
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodaj kiełbasę; smażyć 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
17
Wyjąć z patelni i ostudzić. Pokrój kiełbasę na 18 (1-calowe) kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
18
Ostrożnie dodać 1/4 szklanki wina, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki, i dodać kapieli patelni do stockpot z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
PatelniaPatelnia
19
Dodać fasolę, kaczkę, kurczaka, kiełbasę, 2 3/4 szklanki wina, posiekaną natkę pietruszki, ocet, pikantny, tymianek, sól, pieprz i bulion, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przykryć gulaszem i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
OcetOcet
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
TymianekTymianek
Cała KaczkaCała Kaczka
SólSól
GulaszGulasz
WinoWino
20
Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić. Podgrzać na średnim ogniu; często mieszając, aby zapobiec przypaleniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
21
Posyp gulasz chrupiącymi grzankami i w razie potrzeby udekoruj gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GulaszGulasz
22
Łącznie zawiera chrupiące grzanki
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki

Składniki

2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefiliżanki poćwiartowane cremini lub pieczarki (ofiliżanki poćwiartowane cremini lub pieczarki (o7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCabernet lub inne wytrawne czerwone wino, podzieloneCabernet lub inne wytrawne czerwone wino, podzielone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana marchewkaposiekana marchewka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepałeczki z kurczaka (opałeczki z kurczaka (o340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeudka z kurczaka (oudka z kurczaka (o4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChrupiące GrzankiChrupiące Grzanki454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesuszona żurawina, fasola Wielka Północna lub granatowasuszona żurawina, fasola Wielka Północna lub granatowa2Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku3kilogramydressed kaczka domowa, świeża lub rozmrożonadressed kaczka domowa, świeża lub rozmrożona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki404opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowybeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal) posiekana obrana rutabaga lub rzepa(1 cal) posiekana obrana rutabaga lub rzepa2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heathsuszony letni pikantnysuszony letni pikantny255opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekiełbasa Włoska z indyka na słodko lub wędzone kiełbasy z indyka i kaczki (np. Gerharda)kiełbasa Włoska z indyka na słodko lub wędzone kiełbasy z indyka i kaczki (np. Gerharda)3Średnia żółta cebula, posiekanawoda, podzielonawoda, podzielona7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal) cubed red lub Yukon Gold potato(1 cal) cubed red lub Yukon Gold potato
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia41
Magazyn