Gulasz Minestrone jest bez glutenu i bez nabiału zupa. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, Chilli, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Wolnowar Bezglutenowy Gulasz Minestrone, Bulion warzywny i Minestrone - Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Minestron.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przeniesienie do 3-qt. Wolnowar. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4-6 godzin lub do rozgrzania.