Gulasz kurkowy z trawą cytrynową i Chilli

Gulasz kurkowy z trawą cytrynową i Chiles to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 41g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, imbir, rzepa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish hen and Chestnut gulasz, Gulasz wołowy z trawy cytrynowej z makaronem, oraz Gulasz wieprzowo-Kabaczkowy z chilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, toast zielone ziarna pieprzu na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Przenieść do młynka do przypraw i ostudzić całkowicie; grubo zmielić.
Za pomocą nożyc do drobiu Usuń tylne kości i końcówki skrzydeł od kur i zarezerwuj do innego użycia.
Zdejmij nogi i rozdziel je na podudzia i uda.
Usuń całe piersi na kości i podzielić każdą pierś w dół centrum. (Rzeźnik może to zrobić za ciebie.)
Kawałki kurki doprawić solą i czarnym pieprzem. W dużym garnku rozgrzać olej, aż się połyśnie.
Dodać połowę kurek i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 4 protokół; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałymi kawałkami kury.
Dodaj chiles, szalotki, czosnek, imbir, trawa cytrynowa i kurkuma do garnka i gotować, mieszając, aż pachnące, 1 minutę.
Dodać wodę i kalarepę. Powrót rumiane kawałki kurki do garnka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż mięso piersi jest po prostu gotowane przez, 15 protokół.
Przełożyć kawałki piersi na talerz i przykryć. Dusić gulasz, aż nogi i uda są po prostu gotowane przez, 10 minut dłużej.
Powrót kawałki piersi do gulaszu i podgrzać. Wymieszaj mielone zielone ziarna pieprzu, sos rybny, szalotki, skórkę z limonki i kolendrę. Gulasz wymieszać z miseczkami i podawać.