Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy

Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy
Gulasz jęczmienny z soczewicy trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Wystarczy mieszanka cebuli, soli, wody i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Z Jagnięciny, Soczewicy I Jęczmienia, Wegański Gulasz Z Jęczmienia Z Soczewicy, oraz Gulasz Z Soczewicy Grzybowej.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodaj sok V8, pomidory, wodę, soczewicę, jęczmień i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SoczewicaSoczewica
JęczmieńJęczmień
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
3
Dodaj marchewkę; gotuj 10 minut dłużej lub do miękkości jęczmienia i soczewicy. W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę, aby uzyskać cieńszy gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Lyeth Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Lyeth Cabernet Sauvignon
Jest to złożone wino o kuszących aromatach, które są natychmiast widoczne, gdy leje się z butelki do szklanki. Wino o głębokim szkarłatnym kolorze rozprowadza się po podniebieniu warstwami wiśni, jagód i kakao.Ten Cabernet Sauvignon ma ładną strukturę garbników i doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami i twardymi serami, takimi jak Parmigiano i Romano.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn