Gulasz jesienny to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 312 kalorii, 21g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Vidalię, oregano, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jesienny Gulasz Z Fasoli, Pikantny Gulasz Jesienny, oraz Pikantny Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku; dodać jagnięcinę, brązowiejącą ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
3
Dodaj wino i gotuj 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Dodać ziemniaki i kolejne 5 składników (ziemniaki przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 1 godzinę i 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Warzywa
Ziemniak
5
Dodaj pomidora i pozostałe składniki; gotować dodatkowe 10 protokół. Odrzuć liście laurowe.