Gulasz jagnięcy ze szpinakiem i fasolą Garbanzo

Gulasz jagnięcy ze szpinakiem i fasolą Garbanzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 366 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku w proszku, baranka, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Curry Red soczewica i Szwajcarski Chard gulasz z fasoli Garbanzo, Curry Red Soczewica I Szwajcarski Chard Gulasz Z Fasoli Garbanzo, oraz Cavatappi ze szpinakiem, fasolą Garbanzo i fetą.
Instrukcje
Jagnięcinę posypać solą, pieprzem i czosnkiem w proszku.
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i smażyć na brązowo, o 10 protokół.
Dodaj cebulę i marchew i smażyć, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Dodać fasolę garbanzo, bulion, sos pomidorowy i sok z cytryny i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć garnek i gotować delikatnie, aż jagnięcina będzie miękka, około 1 godziny.
Dodaj szpinak do gulaszu. Przykryć i gotować, aż szpinak zwiędnie, często mieszając, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z cytrynowymi klinami.