Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka baby marchew, cebula, ziemniaki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi, Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi, oraz Gulasz Jagnięcy Z Warzywami Wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać jagnięcinę i cebulę; gotować 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.