Gulasz jagnięcy z pomarańczą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, cebulę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku 8-quart lub innym dużym garnku na dużym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali. Doprawić mięso lekko solą i pieprzem i podsmażyć na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać, aby włączyć, gotowanie przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj seler, marchew, pasternak, ciecierzycę, wino, bulion z kurczaka, sos pomidorowy, skórkę pomarańczową, segmenty i sok oraz kminek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina będzie miękka, o 90 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić i kadzi do misek. Top ze świeżą miętą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Chochla
7
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku 8-quart lub innym dużym garnku na dużym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali. Doprawić mięso lekko solą i pieprzem i podsmażyć na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8
Dodać cebulę i czosnek i gotować dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać, aby włączyć, gotowanie przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10
Dodaj seler, marchew, pasternak, ciecierzycę, wino, bulion z kurczaka, sos pomidorowy, skórkę pomarańczową, segmenty i sok oraz kminek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina będzie miękka, o 90 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić i kadzi do misek. Top ze świeżą miętą i podawać.