Gulasz jagnięcy z mieszanymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z jagnięciny z mieszanymi warzywami. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 53g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pomidory z puszki, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chap Chye (Gulasz Z Mieszanych Warzyw), Gulasz Jagnięcy Z Warzywami Wiosennymi, oraz Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi.
Instrukcje
Jagnięcinę osuszyć; doprawić solą i pieprzem. Roztopić 1 Łyżkę. masło na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, brązowa jagnięcina ze wszystkich stron, 5 minut na partię.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, 3 protokół.
Dodać bulion i pomidory. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby podnieść wszelkie rumiane kawałki w patelni.
Wlać mieszankę pomidorową na jagnięcinę w powolnej kuchence. Przykryć; gotować na niskim poziomie przez 6 godzin, aż jagnięcina będzie miękka.
Gulasz odcedzić; odstawić mięso i płyn. (Należy mieć około 2 szklanki płynu.) W misce, za pomocą widelca, wymieszać 1 łyżkę. masło z mąką na kruchą pastę.
Doprowadzić płyn gulaszowy do wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu.
Stale ubijając, wymieszaj kilka kawałków mieszanki mąki do cieczy. Kontynuuj, aż mieszanina zostanie zużyta i ciecz zgęstnieje.
Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać jagnięcinę i warzywa. Gotować do rozgrzania przez, 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.