Gulasz jagnięcy z cytryną i tymiankiem

Gulasz jagnięcy z cytryną i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu jagnięcego z cytryną i tymiankiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 339 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jagnięce ramię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona cytryna z tymiankiem jagnięcina, Jagnięcina po grecku z cytryną i tymiankiem, oraz Minimal Monday: Kotlety Jagnięce Z Tymiankiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sucha jagnięcina z papierowymi ręcznikami. Wrzucić jagnięce kostki z mąką w średniej wielkości misce. Nadmiar mąki otrząsnąć i odstawić na druciany stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać olej do holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, aż rumiane z każdej strony, o osiem minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Usunąć kostki i odstawić na bok.
4
Dodaj szalotki, por, czosnek i tymianek do holenderskiego piekarnika. Gotować, często mieszając, aż pory są lekko rumiane, około czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Wlać w magazynie, białe wino, sok z cytryny i skórki cytryny. Złomować wszelkie rumiane kawałki z dna holenderskiego piekarnika drewnianą łyżką. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a jagnięcinę wracamy do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i częściowo pokryj. Gotować, mieszając co około pięć minut, aż jagnięcina będzie bardzo miękka, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Podawać z posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn