Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu jagnięcego z cytryną i tymiankiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 339 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jagnięce ramię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona cytryna z tymiankiem jagnięcina, Jagnięcina po grecku z cytryną i tymiankiem, oraz Minimal Monday: Kotlety Jagnięce Z Tymiankiem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sucha jagnięcina z papierowymi ręcznikami. Wrzucić jagnięce kostki z mąką w średniej wielkości misce. Nadmiar mąki otrząsnąć i odstawić na druciany stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy Mięso
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wlać olej do holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, aż rumiane z każdej strony, o osiem minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Usunąć kostki i odstawić na bok.
4
Dodaj szalotki, por, czosnek i tymianek do holenderskiego piekarnika. Gotować, często mieszając, aż pory są lekko rumiane, około czterech minut.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Wlać w magazynie, białe wino, sok z cytryny i skórki cytryny. Złomować wszelkie rumiane kawałki z dna holenderskiego piekarnika drewnianą łyżką. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a jagnięcinę wracamy do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i częściowo pokryj. Gotować, mieszając co około pięć minut, aż jagnięcina będzie bardzo miękka, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
7
Podawać z posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz