Gulasz jagnięcy z cytryną i tymiankiem

Gulasz jagnięcy z cytryną i tymiankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu jagnięcego z cytryną i tymiankiem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 339 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jagnięce ramię, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona cytryna z tymiankiem jagnięcina, Jagnięcina po grecku z cytryną i tymiankiem, oraz Minimal Monday: Kotlety Jagnięce Z Tymiankiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sucha jagnięcina z papierowymi ręcznikami. Wrzucić jagnięce kostki z mąką w średniej wielkości misce. Nadmiar mąki otrząsnąć i odstawić na druciany stelaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wlać olej do holenderskiego piekarnika ustawionego na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, aż rumiane z każdej strony, o osiem minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Usunąć kostki i odstawić na bok.
4
Dodaj szalotki, por, czosnek i tymianek do holenderskiego piekarnika. Gotować, często mieszając, aż pory są lekko rumiane, około czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Wlać w magazynie, białe wino, sok z cytryny i skórki cytryny. Złomować wszelkie rumiane kawałki z dna holenderskiego piekarnika drewnianą łyżką. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu, a jagnięcinę wracamy do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i częściowo pokryj. Gotować, mieszając co około pięć minut, aż jagnięcina będzie bardzo miękka, 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Podawać z posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn