Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi

Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi
Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 485 kalorii, 44g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz marchew, skórkę pomarańczową, boćwinę Szwajcarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki, Stelaż z jagnięciną z Chardą Szwajcarską, oraz Cioppino z pieczonymi pomidorami i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W środku dwuwarstwowy 5-calowy kawałek zwilżonej gazę, połączyć borowiki, tymianek, skórka pomarańczowa, ancho chile, liść laurowy i seler. Zawiąż w zgrabnym opakowaniu ze sznurkiem kuchennym. Przyciąć nadmiar gazę i sznurek z bukietu garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
W 12-calowej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować 2 trzonki na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, 7 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Przełożyć jagnięcinę do miski i powtórzyć z pozostałymi trzcinami jagnięcymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj 2 łyżeczki pozostałej oliwy z oliwek, cebulę i trzy czwarte mielonego czosnku do zapiekanki. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać pomidora i gotować na umiarkowanie dużym ogniu przez 3 protokół. Zamieszać w winie i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Przywróć trzonki jagnięce do zapiekanki, zagnieżdżając je w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać wodę i Garni bukiet i doprowadzić do delikatnego gotować na wolnym ogniu. Przykryć trzonki arkuszem pergaminu i pokrywką i piec przez 1 godzinę. Obrócić trzonki, przykryć ponownie pergaminem i pokrywką i piec przez 1 godzinę dłużej lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Tymczasem w średnim rondlu osolonej wrzącej wody gotuj marchewkę do miękkości, około 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść marchewki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać rzepy do rondla i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać chard Szwajcarski do rondla i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Odcedzić, grubo posiekać i przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Przełożyć trzonki do miski i lekko ostudzić. Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Duszony płyn dusić na umiarkowanym ogniu, od czasu do czasu, aż lekko zmniejszy się, około 5 minut. Wycisnąć bukiet garni do płynu, a następnie wyrzucić go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
15
Usuń mięso z trzonków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
16
Pokroić lub rozerwać na kawałki wielkości kęsa i zwrócić go do zapiekanki.
17
Dodaj marchew, rzep i boczniaka szwajcarskiego, i doprawić gulasz solą i pieprzem; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
18
Ułóż plastry bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj 1 łyżką pozostałej oliwy z oliwek. W misce połącz pozostałą oliwę z oliwek i czosnek z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BagietkaBagietka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
19
Rozprowadzić mieszankę czosnkowo-pietruszkową na plasterkach i piec przez 7 minut, lub do tostów. Tosty przekrój na pół i podawaj z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn