Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi

Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi
Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 485 kalorii, 44g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz marchew, skórkę pomarańczową, boćwinę Szwajcarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki, Stelaż z jagnięciną z Chardą Szwajcarską, oraz Cioppino z pieczonymi pomidorami i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W środku dwuwarstwowy 5-calowy kawałek zwilżonej gazę, połączyć borowiki, tymianek, skórka pomarańczowa, ancho chile, liść laurowy i seler. Zawiąż w zgrabnym opakowaniu ze sznurkiem kuchennym. Przyciąć nadmiar gazę i sznurek z bukietu garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
W 12-calowej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować 2 trzonki na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, 7 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Przełożyć jagnięcinę do miski i powtórzyć z pozostałymi trzcinami jagnięcymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj 2 łyżeczki pozostałej oliwy z oliwek, cebulę i trzy czwarte mielonego czosnku do zapiekanki. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać pomidora i gotować na umiarkowanie dużym ogniu przez 3 protokół. Zamieszać w winie i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Przywróć trzonki jagnięce do zapiekanki, zagnieżdżając je w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać wodę i Garni bukiet i doprowadzić do delikatnego gotować na wolnym ogniu. Przykryć trzonki arkuszem pergaminu i pokrywką i piec przez 1 godzinę. Obrócić trzonki, przykryć ponownie pergaminem i pokrywką i piec przez 1 godzinę dłużej lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Tymczasem w średnim rondlu osolonej wrzącej wody gotuj marchewkę do miękkości, około 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść marchewki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodać rzepy do rondla i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodać chard Szwajcarski do rondla i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Odcedzić, grubo posiekać i przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Przełożyć trzonki do miski i lekko ostudzić. Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
14
Duszony płyn dusić na umiarkowanym ogniu, od czasu do czasu, aż lekko zmniejszy się, około 5 minut. Wycisnąć bukiet garni do płynu, a następnie wyrzucić go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
15
Usuń mięso z trzonków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
16
Pokroić lub rozerwać na kawałki wielkości kęsa i zwrócić go do zapiekanki.
17
Dodaj marchew, rzep i boczniaka szwajcarskiego, i doprawić gulasz solą i pieprzem; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
18
Ułóż plastry bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj 1 łyżką pozostałej oliwy z oliwek. W misce połącz pozostałą oliwę z oliwek i czosnek z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BagietkaBagietka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
19
Rozprowadzić mieszankę czosnkowo-pietruszkową na plasterkach i piec przez 7 minut, lub do tostów. Tosty przekrój na pół i podawaj z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn