Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami

Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 469 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, fasolę cannellini, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z karczochami i białą fasolą, Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami, oraz Brandade białej fasoli z karczochami Dla Dzieci.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i mieszać od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachną, 1 minutę dłużej.
Dodać bulion, wino, pomidory, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu; przykryć i gotować, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
W międzyczasie opłucz i przyciąć karczochy (patrz "przycinanie karczochów dla niemowląt" poniżej) i przeciąć na pół. Gdy jagnięcina będzie miękka, wymieszaj fasolę, oliwki, pietruszkę, tymianek i karczochy. Przykryć i gotować, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, 20 do 25 minut dłużej.
Odciąć łodygę u podstawy karczocha, za pomocą ostrego noża.
Obrać i oderwać liście wokół podstawy karczocha, aż dojdziesz do delikatnej warstwy liści, które są żółte na dole i zielone na górze.
Odetnij górną trzecią pozostałą część liści (zieloną część). Ostrym nożem do parkowania odetnij cały pozostały zielony, włóknisty materiał wokół podstawy karczocha.