Gulasz jagnięcy McIntire
Przepis na gulasz jagnięcy McIntire można przygotować w około 6 godzin i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 3G tłuszczu i w sumie 377 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,91 USD za porcję. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawioną sól, marchew, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 96%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz jagnięcy Jo, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
Umieść łopatkę jagnięcą, marchewkę, ziemniaki, cebulę, czosnek, bulion wołowy, przyprawioną sól, pieprz, paprykę, tymianek i irlandzką whisky w powolnej kuchence. Gotuj na małym ogniu przez 6 do 7 godzin.
Dodaj groszek około 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz w menu? Spróbuj połączyć się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Cabernet Sauvignon starzony w beczce Bourbon starzejący się ze stali i stali z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Stav & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon]()
Stav & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon
100% naszego Cabernet Sauvignon leżakowało 4 miesiące w zwęglonych beczkach po bourbonie z Kentucky, tworząc pełne wino o odważnych owocowych smakach, ciemna WIŚNIA, JEŻYNA i śliwka wzbogacają podniebienie, zapewniając doskonałą strukturę i obfite garbniki. Wpływy bourbona dodają nut wanilii, karmelu i przypraw, które prowadzą do długiego, gładkiego wykończenia.