Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu jagnięcego Harvest. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,81 zł za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mięso gulasz jagnięcy, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Gulasz Żniwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso z jagnięciny opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy Mięso
2
Posypać solą i pieprzem; wrzucić mąkę, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
3
Połowę jagnięciny ugotować w 2 łyżkach. gorący olej w holenderskim piecu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż zbrązowieje. Powtórz procedurę z pozostałą jagnięciną i olejem. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Jagnięcina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Dodaj bulion i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Przenieść mieszaninę do 6-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
6
Wymieszać z selerem, cebulą i czosnkiem. Top z dyni. (Nie mieszać, aby włączyć.) Przykryć i gotować na niskim 4 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dyniowate Z Jadalną Skórką
Seler
Czosnek
Cebula
Mięso
7
Podawać na gorących ugotowanych puree ziemniaczanym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Gulasz wołowy Harvest: substytut 2 1/2 lb. gulasz wołowy mięso dla jagnięciny. Postępuj zgodnie z przepisem.