Gulasz Jagnięcy
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Gulasz jagnięcy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 13g tłuszczu i w sumie 361 kalorii. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki tymianku, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Urocze Babeczki Z Musem Jabłkowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz jagnięcy Jo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. W żaroodpornym holenderskim piekarniku brązowa jagnięcina na maśle i oleju partiami.
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni podsmaż marchewki i cebulę w kroplówkach, aż będą chrupiące.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę. Stopniowo dodawaj bulion i piwo. Dodać jagnięcinę, ziemniaki, liście laurowe, tymianek, rozmaryn, sól i pieprz.
Przykryj i piecz 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości mięsa i warzyw, mieszając co 30 minut. Odrzuć liście laurowe, tymianek i rozmaryn. Dodaj śmietanę;podgrzej.