Gulasz jagnięcy z " duszonego jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 811 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.89 za porcję. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe wino porto, skórkę z cytryny, korzeń selera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz grzybowy z " duszonego, Jagnięcina duszona w mleku kokosowym, oraz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Tymczasem mięso jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, kurzymy mąką, układamy na rozgrzanej patelni i podsmażamy ze wszystkich stron, aż będzie ładnie i brązowo. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Jeśli olej jest spalony, należy wypłukać patelnię i dodać więcej oleju; jeśli jest tylko brązowy, to jest idealny do następnej fazy przygotowania. Następnie dodaj masło do patelni, pozwól mu się stopić, a następnie dodaj marchew, cebulę, seler i zioła. Podsmaż tę mieszaninę, aż warzywa zaczną brązowieć, a następnie powrócić zarezerwowane szaszłoną jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Groch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać wino porto, doprowadzić do wrzenia i natychmiast dodać bulion wołowy, pomidory, rzepa, pasternak i liść laurowy. Doprowadzić gulasz do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej i pozostawić na wolnym ogniu przez co najmniej 90 minut, lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Port
Słonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa
Groch łuskany, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Zdjąć z ognia, wyłowić liść laurowy i wymieszać z winogronami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Winogrona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Równomiernie rozprowadzić gulasz pomiędzy miseczkami, udekorować natką pietruszki i skórką z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych