Gulasz jagnięcy z białą fasolą i karczochami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 469 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 5,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, fasolę cannellini, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z karczochami i białą fasolą, Sałatka orkiszowa z białą fasolą i karczochami, oraz Brandade białej fasoli z karczochami Dla Dzieci.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać jagnięcinę i mieszać od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachną, 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać bulion, wino, pomidory, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu; przykryć i gotować, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Groch łuskany, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
W międzyczasie opłucz i przyciąć karczochy (patrz "przycinanie karczochów dla niemowląt" poniżej) i przeciąć na pół. Gdy jagnięcina będzie miękka, wymieszaj fasolę, oliwki, pietruszkę, tymianek i karczochy. Przykryć i gotować, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, 20 do 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto Kukurydziane
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, Opcjonalnie
1
Odciąć łodygę u podstawy karczocha, za pomocą ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Obrać i oderwać liście wokół podstawy karczocha, aż dojdziesz do delikatnej warstwy liści, które są żółte na dole i zielone na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Odetnij górną trzecią pozostałą część liści (zieloną część). Ostrym nożem do parkowania odetnij cały pozostały zielony, włóknisty materiał wokół podstawy karczocha.