Spring Lamb Stew to przepis bez nabiału na 8 porcji. To danie główne ma 941 kalorii , 70 g białka i 35 g tłuszczu na porcję. Za 5,84 USD za porcję przepis ten pokrywa 62% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jest idealny na Wielkanoc . Jeśli masz pod ręką gładką musztardę dijon, marchewki, olej canolan i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 2 godzin i 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 97% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Lamb and Mushroom Stew , Lamb Tagine Stew iThe Secret to the Best Ever Instant Pot Lamb Stew .
Instrukcje
1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Dla mnie małe marchewki i pasternak symbolizują początek sezonu wiosennego. Ten przepis na gulasz celebruje to dla mnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
3
Rozgrzej piekarnik do temperatury 325 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pasternak, Umyty I Dokładnie Obrany
4
Rozgrzej holenderski piekarnik na wysokim ogniu i dodaj olej. Dopraw kawałki jagnięciny ze wszystkich stron solą i pieprzem. Gdy olej zacznie lekko dymić, użyj pary metalowych szczypiec, aby ułożyć jagnięcinę w jednej warstwie w gorącym oleju. Zrumień mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Wyjmij mięso i przełóż je do średniej miski. Wymieszaj z cebulą, czosnkiem i brązowym cukrem. Dopraw solą i pieprzem do smaku i gotuj przez 2 do 3 minut. Wymieszaj z pasternakiem i marchewką i gotuj, aż staną się lekko miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ramię
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj wermut, liście laurowe, musztardę, zrumienione mięso, kości jagnięce i bulion. Wymieszaj, aby połączyć składniki i umieść garnek na środku piekarnika, bez przykrycia. Gotuj, aż mięso będzie miękkie po nakłuciu czubkiem noża, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Kości Jagnięce
Wermut
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina Wieprzowa
7
Tuż przed podaniem, postaw dużą żeliwną patelnię na średnio-wysokim ogniu i posmaruj ją oliwą z oliwek. Po podgrzaniu dodaj pozostałe ząbki czosnku i pokrojony chleb i zapiecz z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wyjmij tosty z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Wyjmij gulasz z piekarnika i dużą łyżką zbierz nadmiar tłuszczu lub zanieczyszczeń z powierzchni sosu i usuń kości. Dopraw do smaku. W razie potrzeby wymieszaj z musztardowymi liśćmi i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina Musztardowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web