Gulasz Irlandzki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj irlandzkiego gulaszu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, cebula, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu o grubym dnie gotować cebulę na oleju i maśle, na średnim ogniu, aż będą przezroczyste.
Dodać suszony tymianek i wymieszać.
Dodać jagnięcinę i brązowy na dużym ogniu do uszczelnienia w sokach.
Wlać bulion z kurczaka tak, aby prawie pokrywał mięso i warzywa. Doprawić solą i pieprzem, dodać bukiet garni. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 2 godziny, uważając, aby nie zagotować.
Ułożyć ziemniaki na gulaszu, przykryć i gotować przez 30 minut, aż mięso pięknie spadnie z kości, a ziemniaki będą delikatne widelcem.
Gulasz podawać w dużych płaskich miseczkach do zupy, a ziemniaki skropić masłem ziołowym lub udekorować natką pietruszki i szczypiorkiem.
Połącz składniki w dużym rondlu o ciężkim dnie i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut. Następnie niech ostygnie i odtłuścić tłuszcz.
Masło rozpuścić w małym rondelku.
Dodać natkę pietruszki, szczypiorek i tymianek.