Gulasz Irlandzki

Gulasz Irlandzki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj irlandzkiego gulaszu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, cebula, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym rondlu o grubym dnie gotować cebulę na oleju i maśle, na średnim ogniu, aż będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać suszony tymianek i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
4
Dodać jagnięcinę i brązowy na dużym ogniu do uszczelnienia w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodaj marchew i kaszę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień PerłowyJęczmień Perłowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wlać bulion z kurczaka tak, aby prawie pokrywał mięso i warzywa. Doprawić solą i pieprzem, dodać bukiet garni. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 2 godziny, uważając, aby nie zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bouquet GarniBouquet Garni
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Ułożyć ziemniaki na gulaszu, przykryć i gotować przez 30 minut, aż mięso pięknie spadnie z kości, a ziemniaki będą delikatne widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Gulasz podawać w dużych płaskich miseczkach do zupy, a ziemniaki skropić masłem ziołowym lub udekorować natką pietruszki i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozgrzej garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Połącz składniki w dużym rondlu o ciężkim dnie i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut. Następnie niech ostygnie i odtłuścić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Masło rozpuścić w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodać natkę pietruszki, szczypiorek i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia96
Magazyn