Gulasz Hamburger

Gulasz Hamburger
Przepis Hamburger gulasz jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako zupa. Udaj się do sklepu i podnieś ziemię okrągłą, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz Hamburger, Gulasz Hamburger, oraz Gulasz Hamburger.

Instrukcje

1
Mięso i cebulę gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane, mieszając, aż mięso się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać marchew i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn