Gulasz Grzybowy

Gulasz Grzybowy
Gulasz z grzybów może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. 781 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką mięso z żubra, majeranek, boczek i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Gulasz z pieczarkami Nataszy, gulasz z pieczarkami i ciecierzycą, oraz Gulasz ze szparagami i pieczarkami.

Instrukcje

1
Wrzucić mięso gulaszu do średniej miski, a następnie dodać mąkę, sól i pieprz. Wrzucić mięso do przyprawionej mąki, aż równomiernie powlekane. Odstawić na bok podczas przygotowywania pozostałych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Rozgrzej oliwę w holenderskim piekarniku ustawionym na średnim ogniu, a następnie wrzuć boczek. Podsmaż boczek na rozgrzanym oleju, aż będzie chrupiący, a następnie wrzuć pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek. Podsmaż je razem z boczkiem, aż będą przezroczyste i głęboko pachnące około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Wrzucić mięso i gotować około 5 protokół. Następnie wymieszaj grzyby i kontynuuj gotowanie z mięsem gulaszowym i cebulą przez kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wlać czerwone Wino i bulion z kości wołowej, uważając, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Wymieszaj pastę pomidorową, a następnie wrzuć tymianek, rozmaryn i liście laurowe. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, o 45 minut, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KościBulion Z Kości
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjąć gulasz z ognia i wyrwać grasicę, rozmaryn i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Posypać posiekaną natką pietruszki i majerankiem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze dania na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Nikiel & nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 115 dolarów za butelkę.
Nikiel & Nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
Nikiel & Nikiel Vaca Vista Cabernet Sauvignon
Absolutny tłum pleaser, ten Oak Knoll District Cabernet ma wyraziste czerwone porzeczki i aromaty kwiatowe oraz czyste czerwone aromaty owocowe. Miękkie i jedwabiste w całym podniebieniu, owoce są soczyste i pełne, z polerowanymi taninami, szerokim odczuciem w ustach i jednym z gładkich, najładniejszych wykończeń vintage.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn