Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z fasoli i warzyw z Polentanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 855 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz wieprzowo-warzywny z pietruszką polentą, Polenta smażona z kiełbasą gulasz warzywny, oraz Gulasz z białej fasoli i warzyw.
Instrukcje
1
W 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę, paprykę i czosnek; gotować 5 do 6 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem polenty i zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć; gotować od 35 do 40 minut, od czasu do czasu mieszając, aż marchewka będzie miękka, a gulasz gorący. Tymczasem gotuj polentę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
5
Wymieszaj mrożoną zieloną fasolkę do gulaszu. Przykryć; gotować od 5 do 6 minut, od czasu do czasu mieszając, aż fasola będzie gorąca. Aby służyć, łyżka dusić na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatki (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych