Gulasz Easy Green Chile

Gulasz Easy Green Chile
Gulasz easy Green Chile to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mieloną wołowinę, salsę, hominy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Gulasz Z Zielonego Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać, aż wołowina i cebula są rumiane, 10 do 15 protokół. Rozbij mięso na części, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
3
Umieść rumianą mieszaninę wołowiny w garnku do zupy i wymieszaj hominy, kukurydzę, ziemniaki, zielone chili, salsę, pomidory pokrojone w kostkę i wodę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
HominyHominy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn