Gulasz Easy Green Chile

Gulasz Easy Green Chile
Gulasz easy Green Chile to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mieloną wołowinę, salsę, hominy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Gulasz Z Zielonego Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać, aż wołowina i cebula są rumiane, 10 do 15 protokół. Rozbij mięso na części, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
3
Umieść rumianą mieszaninę wołowiny w garnku do zupy i wymieszaj hominy, kukurydzę, ziemniaki, zielone chili, salsę, pomidory pokrojone w kostkę i wodę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
HominyHominy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn