Gulasz cielęcy z wiosennymi zieleniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz por, masło, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Żubra Z Zielenią Wiosenną, Wiosenne Zielenie Quiche + Wiosenne Prezenty Rozrywkowe, oraz Duszone Ramię cielęce z warzywami wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oleju. Cielęcinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj go do zapiekanki i gotować na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, 12 protokół.
4
Dodaj wino, przykryj arkuszem pergaminu i pokrywką i duś w piekarniku przez około 1 godzinę, aż mięso będzie prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Dodaj szpinak, szczaw, rzymskie, rukola, por, pietruszka, estragon, szczypiorek i crme frache do zapiekanki. Dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Przykryć ponownie pergaminem i pokrywką i dusić przez 30 minut dłużej, aż zielenina zwiędnie, a cielęcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj