Gulasz brunszwicki z wędzonym Paprikanem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól koszerną, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kapusty i ciecierzycy z kminkiem, wędzonym paprykiem i limonką, Gulasz z białej fasoli wędzonej papryki (inspirowany Fabadan Asturiana), oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z kurczakiem, papryką, solą i pieprzem; dusić 15 minut.