Przepis gulasz Brunswick można zrobić w około 2 godziny i 5 minut. To danie główne ma 155 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, kotlety z schabu wieprzowego, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Kotlety wieprzowe, kurczaka i okrągły stek włożyć do dużego holenderskiego piekarnika; zalej wodą. Przykryj i gotuj przez 1-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Stek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Odcedź wywar do innego dużego czajnika; wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3
Usuń kości z mięsa; pokrój w kostkę i umieść w osobnej misce. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Następnego dnia odtłuścić tłuszcz z zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Dodaj pomidory, cebulę, sos pomidorowy, ocet, cukier, czosnek i sos pieprzowy. Dusić bez przykrycia przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
6
Dodaj kukurydzę z ziaren, kukurydzę w śmietanie, zarezerwowane mięso; podgrzej. Dodać bułkę tartą; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Kremowana
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Gulasz z Brunszwiku działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Stags ' Leap Napa Valley Cabernet Sauvignon z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Restauracje W Pobliżu Stags' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon
2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon jest Pluszowy i zachęcający, z kuszącą gamą owoców jeżyny Jeżynowej wraz z nutami malin sorbetowych oraz niuansami podnoszonego fiołka, ziela angielskiego, słodkiego cynamonu, goździków, cedru i zmiażdżonych liści laurowych. Na podniebieniu ciemne owoce jagodowe rozmnażają się z jeżyną, śliwką i cassis, ale są też pikantne elementy prezentujące lekkie nuty ziołowe i ziemię, nadając temu Cabernetowi klasyczną głębię i elegancję. Bezproblemowo zintegrowany dąb i wyrafinowane taniny zapewniają gładkie odczucie w ustach i dodają warstw złożoności, a wszystko to z długim teksturowanym wykończeniem. Niezwykle przystępne i przyjemne po wydaniu, to wino z pewnością zrobi wrażenie i dobrze połączy się z wieloma kulinarnymi smakołykami.