Gulasz Żniwny

Gulasz Żniwny
Gulasz żniwny wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 411 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, przetartej szałwii, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Z łyżką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Zbierz Gulasz Jagnięcy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ugotuj wieprzowinę, cebulę i czosnek na maśle, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj bulion, sól, rozmaryn, szałwię i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
4
Dodaj Kabaczek i jabłka; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut lub do miękkości dyni i jabłek. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 66 dolarów za butelkę.
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Monte Rosso Cabernet Sauvignon to ręcznie robione wino pochodzące z najlepszych bloków winnic w Monte Rosso. To pełne wino odsłaniające rozpuszczoną czekoladę, czarną wiśnię i ziemiste aromaty z akcentami anyżu i brązowej przyprawy. Ciemne skoncentrowane owoce przeplatają się z jędrnymi, aksamitnymi taninami, tworząc zrównoważone wino o długim, trwałym finiszu. Jest doskonałym uzupełnieniem ciepłych, ziemistych potraw, dziczyzny i czerwonego mięsa, takiego jak dziczyzna, dziczyzna i grillowany filet mignon. Jeden z naszych najlepszych roczników.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn