Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane

Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane
Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, mleko, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane, Rosół z mąką kukurydzianą pierogi z szałwii, oraz Crock Pot gulasz z kurczaka z pierogami kukurydzianymi-6 punktów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż kawałki wieprzowiny jedną warstwą głęboko w dużej patelni do pieczenia. Broil, często mieszając, aż mięso jest rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wylać i wyrzucić tłuszcz.
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piekarniku lub dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmiękną i stał się przezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż czosnek jest pachnący, ale nie Brązowy, 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Wymieszać ziemniaki i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Wlać wodę, bulion wołowy, pokrojoną marchewkę, chili w proszku, majeranek, 1/2 łyżeczki tymianku, liście laurowe, gałkę muszkatołową, 1 łyżeczkę soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Dusić, aż mięso i wszystkie warzywa będą miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Aby zrobić pierogi z szałwii i mąki kukurydzianej: mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, szałwię, 1/4 łyżeczki tymianku i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
10
Dodaj mleko na raz, mieszając, aż mieszanina się utrzyma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Gdy gulasz jest gotowy, usuń liście laurowe. Doprowadzić gulasz do delikatnego wrzenia na średnim ogniu. Upuść pierogi przez zaokrąglone łyżki równomiernie na powierzchni. Przykryć garnek i gotować przez 12 minut, aż pierogi się ugotują. Pierogi wrzucić do miski z zupą i polać dużą ilością gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2słonina wieprzowasłonina wieprzowa2Batoniki toffi Heathgranulat bulionu wołowegogranulat bulionu wołowego4largesmarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałkimarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek suszonymajeranek suszony0Batoniki toffi Heathsuszona szałwia, pokruszonasuszona szałwia, pokruszona0Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalna, przesianamąka uniwersalna, przesiana2goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żeberka wieprzowe bez kości, pokrojone na kawałki 1 calażeberka wieprzowe bez kości, pokrojone na kawałki 1 cala6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki obrane i pokrojone w kostkęziemniaki obrane i pokrojone w kostkę1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaskracanie warzywskracanie warzyw2Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)2Batoniki toffi Heathcukier białycukier biały591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta

Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Żeberka wieprzowe działają bardzo dobrze z Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn