Guinness Week: Beeramisu

Guinness Week: Beeramisu
Przepis Guinness tydzień: Beeramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 12 godzin. Ten napój ma 315 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1511 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, guinness, plus 1/2 szklanki irish cream, takie jak bailey ' s, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, Guinness Week: wieprzowina i Guinness Hand Pie, oraz Guinness Week: Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mascarpone i cukier połączyć w średniej misce, energicznie mieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubić śmietanę i 2 łyżki Irish Cream w mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę do ubijania. Ubijaj wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty, 2-3 minuty. Delikatnie złóż bitą śmietanę na mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Irish CreamIrish Cream
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Wlać Guinnessa do płytkiej miski. Po kolei, zanurz ladyfingers w Guinnessie z każdej strony. Nie mocz ich: liczenie do jednego z każdej strony zapewni cały mocny smak i wilgoć, której potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
StoutStout
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść w ciasnej pojedynczej warstwie w naczyniu, rozbijając je na kawałki w razie potrzeby.
5
Skropić 1/4 szklanki Irish Cream na całej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irish CreamIrish Cream
6
Wlać około 1-2 szklanki mieszanki mascarpone na ladyfingers do przykrycia, rozprowadzając gładko łopatką. Zetrzyj warstwę wiórków czekoladowych na wierzchu za pomocą mikropłyty lub obieraczki do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
MascarponeMascarpone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
MicroplaneMicroplane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Powtórz proces z inną warstwą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin lub na noc przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn