Guinness-solone steki z jagnięciny

Guinness-solone steki z jagnięciny BBQ może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 582 kalorie, 46g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka Smokin ' rub, Guinness bbq sos, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Guinnessem, Guinness Marynowane Steki Rib Eye, oraz Steki kowbojskie z sosem Guinnessa.
Instrukcje
Połącz Guinness, sól, cukier, wodę i 2 łyżki przyprawy pocierać w 1-galon torbie na zamek błyskawiczny. Upuść steki jagnięce, naciśnij powietrze i uszczelnij. Przechowywać w lodówce przez 2 do 6 godzin.
Zapal grill na bezpośrednie średnie ciepło, około 218°.
Wyjąć jagnięcinę z solanki i osuszyć. Solankę należy wyrzucić. Jagnięcinę posmarować olejem i doprawić masą. Odstawić na 10 minut.
Umyj ruszt grillowy i natrzyj olejem. Grilluj steki przez około 7 minut na stronę dla średnio rzadkich (135°F na termometrze natychmiastowego odczytu). Smażyć cienką warstwą sosu w ostatniej chwili grillowania.
Pozostawić mięso przez 5 minut przed podaniem.
Steki podawać z pozostałym sosem na boku.
Zastąp wszelkiego rodzaju chile rub lub Cajun przyprawa do Smokin ' Rub. Zastąp przygotowany sos BBQ doprawiony łyżką natychmiastowego sproszkowanego espresso do sosu do grillowania.Zamiast steków z jagnięciny użyj kotletów z baraniny. Know-How: Robienie Steków Z Jagnięciny
Jeśli nie można znaleźć steki z jagnięciny nogi, można uzyskać takie same cięcia przez krojenie nogi bez kości z jagnięciny 1/2 cala grubości.
Od ognia: ponad 400 przepisów na grillowanie wszystkiego przez Andrew Schloss i Davida Joachima. Copyright © 2011 by Andrew Schloss and David Joachim; photographs copyright © 2011 by Alison Miksch. Wydany przez Chronicle Books LLC.