Guinness Glazed Slow Cooker Peklowana Wołowina

Guinness Glazed Slow Cooker Peklowana Wołowina
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef może być tylko napojem, którego szukasz. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 324 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 14495 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Mieszanka brązowego cukru, sos worcestershire, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina z musztardą Guinnessa, slow cooker Guinness gulasz wołowy, oraz Slow Cooker Guinness Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść peklowaną wołowinę wraz z przyprawami do marynowania, cebulą i czosnkiem w powolnej kuchence / garnku z warstwą tłuszczu na wierzchu, wlej Guinnessa i gotuj na niskim poziomie, aż do przetargu widelcowego, około 8-10 godzin.Odstawić peklowaną wołowinę na bok, odcedzić ciała stałe z Guinnessa i soków, umieścić płyn w dużej patelni sos, dodać brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz, doprowadzić do wrzenia zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
GuinnessGuinness
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wytnij warstwę tłuszczu z peklowanej wołowiny, polej glazurą Guinnessa i piecz w rozgrzanym piekarniku 204°, aż glazura zacznie bulgotać, około 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
GuinnessGuinness
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn