Guawa SOS Barbeque
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Guava barbeque Sauce może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.97 za porcję. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka scotch bonnet chile pieprz, sól koszerna i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque, Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, oraz Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę, pastę z guawy, ocet, rum, pastę pomidorową, sok z cytryny, cebulę, imbir, sos sojowy, ketchup, sos Worcestershire, czosnek i pieprz szkocki bonnet do rondla. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, ubijając do równomiernego wymieszania. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje i jest bogato aromatyzowany, 10 do 15 minut. Sos powinien być wylewany. Jeśli stał się zbyt gęsty, przerzedź go wodą.
Podawać na ciepło lub na zimno.