Guawa SOS Barbeque

Guawa SOS Barbeque
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Guava barbeque Sauce może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.97 za porcję. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka scotch bonnet chile pieprz, sól koszerna i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque, Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, oraz Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wodę, pastę z guawy, ocet, rum, pastę pomidorową, sok z cytryny, cebulę, imbir, sos sojowy, ketchup, sos Worcestershire, czosnek i pieprz szkocki bonnet do rondla. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, ubijając do równomiernego wymieszania. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje i jest bogato aromatyzowany, 10 do 15 minut. Sos powinien być wylewany. Jeśli stał się zbyt gęsty, przerzedź go wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
GuajawaGuajawa
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSos
Magazyn