Guawa i Manchego phyllo saszetki z syropem z marakui
Guawan i Manchego Phyllo woreczki z syropem z marakui może być tylko przystawka szukasz. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, pieprz cayenne, 4-do 1/3-cala kostki guava paste, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Guawan i Manchego Torebki Phyllo z syropem z marakui, POG-Passion-Orange-Guava, oraz Torebki Z Owocami Pestkowymi.
Instrukcje
Wrzucić pierwsze 4 składniki w średniej misce do połączenia. Przykryć nadzieniem i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia, do 1 dnia.
Wymieszać cukier, cynamon i pieprz cayenne w małej misce.
Umieść 1 arkusz phyllo na powierzchni roboczej; pozostaw pozostałe arkusze pokryte folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Posmarować masłem i posypać 11/2 łyżeczki mieszanki cukru. Powtórz jeszcze 2 razy, aby zrobić 3 warstwy.
Wytnij prostokąt na pół w poprzek, tworząc dwa stosy 6X8 cali.
Umieść skąpe 1/3 filiżanki guawy wypełniając środek każdego stosu. Zbierz arkusze wokół napełniania, aby utworzyć torebkę.
Przełożyć na małą blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby uzyskać łącznie 6 torebek.
Posypać pozostałą mieszaniną cukru. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec filo torebki odkryte, aż złoty kolor i napełniania jest podgrzewany przez, o 20 protokół.
Przenieś na talerze. Łyżka syropu obok; służyć torebki filo ciepłe.
* Mocny blok skoncentrowanych owoców dostępny w niektórych supermarketach, na rynkach łacińskich i w cafecubano.com.