Guacamole ze zwęgloną kukurydzą, czarną fasolą i szalotki
Przepis Guacamole ze zwęglonej kukurydzy, czarnej fasoli i szalotki może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka się sok z limonki, szalotki, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeńo i szalotki, Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeno i szalotki, oraz Guacamole ze Zwęglonymi Jalapeño i szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej patelni na dużym ogniu aż do palenia.
Dodać ziarna kukurydzy i wrzucić do herbu. Gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone z jednej strony, o 2 protokół. Wrzucić i powtórzyć, aż kukurydza jest zwęglone na całym, około 6 minut w sumie.
Przełożyć do średniej miski.
Dodaj fasolę, szalotki i guacamole. Złożyć, aby połączyć i doprawić do smaku solą i sokiem z limonki.
Podawać natychmiast z ciepłymi chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."