Guacamole Z Grilla

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać grillowane Guacamole spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 499 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. 1760 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z limonki, sos pieprzowy, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 99%. Spróbuj Guacamole Grillowane Kanapki / Guacamole Tosty, Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, oraz Grillowane chipsy Tortilla z grillowanym Tomatillo Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na wolnym ogniu i lekko ruszt olejowy.
Gotować awokado na rozgrzanym grillu, aż tylko lekko rumiane i karmelizowane. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie usunąć skórki i kostkę.
Umieść 1/2 szklanki awokado w misce do miksowania, i rozgnieść razem z cebulą, papryką jalapeno, i śmietaną. Wymieszaj sok z limonki, sól czosnkową i sosem z ostrej papryki, a następnie delikatnie złóż Pozostałe awokado wraz z pomidorami koktajlowymi i kolendrą. Schłodzić 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.