Guacamole Z Grilla

Guacamole Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać grillowane Guacamole spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 499 kalorii, 7G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. 1760 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z limonki, sos pieprzowy, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 99%. Spróbuj Guacamole Grillowane Kanapki / Guacamole Tosty, Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, oraz Grillowane chipsy Tortilla z grillowanym Tomatillo Guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na wolnym ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Gotować awokado na rozgrzanym grillu, aż tylko lekko rumiane i karmelizowane. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie usunąć skórki i kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść 1/2 szklanki awokado w misce do miksowania, i rozgnieść razem z cebulą, papryką jalapeno, i śmietaną. Wymieszaj sok z limonki, sól czosnkową i sosem z ostrej papryki, a następnie delikatnie złóż Pozostałe awokado wraz z pomidorami koktajlowymi i kolendrą. Schłodzić 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia61
Magazyn